Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: OM MEG

Back to school...

10.okt.2011 @ 18:41 i OM MEG 2 kommentarer

Kjedelig....

He he vida fra vidasomrs.blogg.no er kilen:)

Hei igjen:)

05.okt.2011 @ 23:47 i OM MEG 2 kommentarer

I dag har jeg mobilblogget en gang fra mobilen til min venn Tore. Men nå har jeg spist litt gotteri få er full av energi, og jeg prøvde en ny stil bare se:He He...ikke så bra bildet men vi har glemt å kjøpe batterier til cameraet så vi skal kansje på butikken i morgen:)Upps her glemmer jeg vist å smile ,ikke noe problen for ida:)He He nå så jeg dum ut, Ha ha

Hva synes du om den nye stilen min, eller det kan bli stilen min men er ikke ennå.

Men nå er jeg trøtt så jeg går å legger meg, Natta                                                                           Ps: hva synes du om bildene og synes du at jeg bør ha den stilen?

 

Blogges i morgen:)

Fortellingen om Ashmad

04.okt.2011 @ 11:07 i OM MEG 3 kommentarer

Det var en gang en Mor og en far som addopterte en liten gutt, gutten de addopterte heter Ashmad. Han var litt mørkere i huden men det gjorde ikke noe. Men ettervert fikk faren lungebetenelse og måtte på sykehus, mammaen og Ashmad satt på en krakk utenfor der faren ble kjekket. Plutselig kom doktoren ut og så på denne måten: Hei, Kan je prate me dej litt? Moren gikk for å prate med doktoren, men da sa doktoren: Nej itte dej men den lille gutten der ( han så i papirene sine) Ashmad var det, kan du komme hit litt. Ja , svarte Ashmad og gikk bort til doktoren. Moren gikk å satte seg igjen. Men nå så doktoren litt avslappet ut, men så sa han: Du lille Ashmad, Je må fortælle deg noe, men du må love å ikke begynne å gråte og du må ikke si det til din mor. Ashmad nikket, og ventet spent. Doktoren fortsatte: Ja faren din kan itte leve mer forde han er død, og du må på fosterhjem. Hvorfor det, jeg har jo mor? sa Ashmad med litt rar stemme. Ja, men hun har en sykdom og greier ikke å passe på deg alene .svarte doktoren. Hva er den sykdommen, spurte Ashmad spent. Det kan jeg ikke si, dessverre. Men kan jeg bare bo hos mamma i en uke, pliss? Ok , svarte doktoren>>Men du må si at du skal flytte etter en uke, det nå du si til moren. Ok svarte Ashmad. Så gikk ham bort til moren og sa at han skulle si henne noe når de kom hjem. Men hva med faren ??spurte moren. Han er død. Svarte Ashmad. Mamma brydde seg ikke . Men når det hadde gått 6 dager sier isak alt doktoren sa. Moren ville ikke at gutten skulle dra. Hun tok med gutten på butikken får moren trengte en ny leppestift, da de kom hjem var det noen folk som sto der for å hente Ashmad, moren bare sa at dem skulle gå ind for å si hade. Da de kom inn var leppestiften i hendene til Ashmad . Moren skulle ind på romme da hun så at han hadde brukt opp alt leppestiften og da tok hun en stol og heiv i hode til Ashmad.Etterpå befalte hun at han skulle åpne øynene men det var for sent han var dø. Det lille ♥ hans hadde sluttet å banke. Da gikk moren ind på rommet sitt der sto det på lakenet med leppestift:  Elsker deg mamma og kommer aldri til å glemme deg♥

Da ble moren så lei seg for det hun gjorde at hun kvelte seg sjøl. De i barnevernet kom og ordnet opp og fra den dag i dag sies det at de hjemmsøker alle hus med en mor og en gutteunge i.

Ashmad så slik ut:Og moren så slik ut:Hva synes du om fortellingen???

 

Blogges ses

Historien min:

03.okt.2011 @ 21:47 i OM MEG 1 kommentar

BREV FRA MOR 

 

Kjære Sønn

Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort.

Vi bor ikke der vi bodde da du reiste. Din far hørte nemlig at de fleste ulykkene skjedde i hjemmet, så derfor har vi flyttet til et annet sted.

Jeg kan ikke fortelle deg den nye adressen, for de som bodde her før tok med veiskiltet og husnummeret da de flyttet, slik at de slapp å endre adressen sin.

Din far har fått ny jobb. Han er kommet høyt på strå, og han har 800 mennesker under seg. Han klipper gresset på gravlunden. Der ligger blant annet de udødelige Mozart og Beethoven.

Denne leiligheten har vaskemaskin. Første dagen puttet jeg fire skjorter i den og dro i snoren, men jeg har ikke sett dem siden. Det var to lokk på den, men de har vi ikke bruk for på badet der maskinen står, så det ene bruker vi til brødfjøl. Det andre var det et stort hull i, så det har vi som ramme rundt bildet av bestefar. Senere har vi funnet ut at det ikke er en vaskemaskin, men et fint fotbad-apparat. Man putter en fot oppi, og vasker den ren. Så drar du i snoren og får friskt vann til den andre foten.

Det har regnet to ganger denne uken. Tre dager første gangen, og fire dager andre gangen.

Du husker den jakka du ba meg sende deg? Din tante sa at den ville være altfor tung å sende i posten med de store tunge knappene på, så vi klippet dem av og la dem i lommene.

Vi har fått et nytt brev fra begravelsesbyrået. De sa at hvis vi ikke betalte det siste avdraget på bestemors begravelse, så bærer det rett opp med henne.

Din søster fikk et barn nettopp. Jeg har ikke hørt om det ble en gutt eller en pike, så jeg kan ikke si om du er blitt onkel eller tante.

Din onkel Johan, som arbeider på destilleriet, falt i en tønne med whisky. Noen kolleger prøvde å dra han ut, men han greide å kjempe seg fri, så han druknet. Det tok lang tid, og han måtte på do to ganger mens det sto på. Vi kremerte han, og han brant i tre dager.

Tre av vennene dine kjørte utfor en bro og ut i elven. En kjørte, og de to andre satt på lasteplanet. Sjåføren greide å sveive ned vinduet og kom seg ut og svømte til lands, men de to andre fikk ikke ned lemmen på lasteplanet, så de druknet.

Når jeg dør, håper jeg at jeg sovner stille inn, slik som bestefar, og ikke med skrik og hyl slik som alle passasjerene i bussen hans. Da det ikke skjer så mye her, er det ikke noe mer å skrive om.

Hilsen mor

PS! Jeg skulle ha lagt noen penger i konvolutten, men da hadde jeg allerede limt den igjen.

Vinneren:

03.okt.2011 @ 21:15 i OM MEG 0 kommentarer

Jeg er litt sur fordi vinneren er min ste-søster...men hun har ikke blogg så jeg slipper å lage et design men jeg må lage headere:( Men jeg er så lei av å lage headere så gjør det i morgen:)

Anette:Det er hun til høyre.

Hva synes du om Anette?

 

Blogges ses

Pannekake Huset

03.okt.2011 @ 19:56 i OM MEG 2 kommentarer

Hei nå har vi vert å spist på Pannekake Huset i sverige. Jeg er lekt litt meg Helene i dag men ca bare en time, fordi hun måtte hjem. Men jeg har noen gode nyheter: jeg skal få låne cameraet til mormor og farmor, så i morgen( etter av vi har kjøpt batterier) skal jeg ta messe bilder:) Og jeg har fått en del kommentarer. Ps: husker du den konkuransen jeg hadde får ca en uke sider( hvis du ikke leste min blogg da kan du se på venstre side på lenker der ser du) men nå er det 46 som har kommentert min blogg, bare 4 igjen, blir du en av dem tro??Hvis noen lurer er det på en måte jeg som har laget innlegget:) . Men skal begynne på en fin fortelling som jeg skal lege ut påbloggen og hvis du er heldig kommer den i kveld:)
Nytt Design

03.okt.2011 @ 13:12 i OM MEG 0 kommentarer

Endelig har jeg det designet jeg vil ha. Hva syner du om det????

Kontakt meg...

03.okt.2011 @ 13:05 i OM MEG 0 kommentarer

Du kan kontakte meg på Hotmail.com                                                                  idamarienorland@hotmail.com

Du kan kontakte meg på Facebook.com

kommer snart e-mail som heter noe med snussie

 

Noen bilder av meg:)

03.okt.2011 @ 12:57 i OM MEG 1 kommentar

Der har du mange bilder:)

Blogger jeg leser!!!

03.okt.2011 @ 12:52 i OM MEG 0 kommentarer

Jeg leser veldig mange blogger

Her de jeg leser fast:

 • www.tcmn.blogg.no/
 • www.tuvaw.blogg.no/
 • www.jv98.blogg.no/
 • www.http://dancfreestyle.blogg.no/
 • www.http://ihlekidza.blogg.no/
 • www.luckylu.blogg.no/
 • www.dancingkidz.blogg.no/
 • www.linni.blogg.no/
 • www.vidasmrs.blogg.no
 • www.vidasomrs.blogg.no

Og jeg leser kansje litt mer men kommer ikke på noen nå....:)

Om Meg

03.okt.2011 @ 12:40 i OM MEG 0 kommentarer

Hei.

Jeg heter Ida Marie Norland, jeg er 11 år gammel. Jeg elsker dyr.Yndlingsfargen min er Rød, yndlings dyret jeg vet om er Hund og yndlings maten min er Pannekaker og Fiskegrateng. Jeg bor på Vestre Toten( og litt på gjøvik). Pappa og Mamma er skilt, de skilte seg da jeg var tre år. Men jeg går på Ihle skole( 6. trinn) vi er bare 51 stk på hele skolen, og den minste klassa er med oss( altså den minste klassa er 5.trinn, forde de er bare 4 stk), vi er den største klassa( vi er 13 stk). Jeg er fan av mange blogger. Dette bildet er fra jeg var litt mindre( altså 6 år)Den genseren har jeg fortsatt:)

Dette bildet er jeg litt eldre, hi hiVel kommer fler bilder når jeg har nok penger til et camera:)

 • snussie 11, Vestre Toten
  Jeg heter Ida Marie og jeg er nok så gretten om morgenen men det er bare mellom noen tider. Jeg elsker dyr. Jeg har 5 kaniner, to hester og to katter+ bestemor og bestefar har en hund.♥♥♥
 • Innhold 2
 • Innhold 3
hits