Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Mit liv

Slemminger....

13.jul.2011 @ 06:15 i Mit liv 1 kommentar

Heregud pappa er en fjott.Han ville at jeg skulle våkne tilig så jeg rakk frisøren så han dro omm rullgardina i går kveld, og i dag kommer sole inn rett på meg ca klokka 05.00.Og jeg fikk ikke sove igjen så jeg gikk opp til bestemor og bestefar/kom ikke lengere en døra det var låst.Så jeg ringte på ingnen åpnet døra , sel om jeg ringte på 13 ganger+jeg banka på døra,men nei da de åpner Den dere greia de kaller dør.Men jeg gikk til pappa igjen får han bor ikke så langt unna, så spurte jeg han om han kunne ringe bestemor(Får bestefar er ikke smart nok til å skaffe seg en mobiltelefon), Han sa nei (Domt), Men han tengte seg om får der hadde jeg kom til å bråke så at pappa ikke fikk sove , men til slutt ga han meg den dere dingsen som kalles en nøkkel og så gikk jeg opp til besta, og så låste jeg , og så satte jeg meg i en varm soffa og så driver jeg på pc(som jeg gjør nå)

 

Altså de som var slemminger her var pappa for at han vekte meg, besta for at hun ikke våknet da jeg ringte på og naboen får at han stirret på meg når jeg ringte på hos besta.

 

 Se nå er jeg utslitt på grunn av pappa,besta og naboen.

Så holl deg unna naboer,pappa-er om morgenen+kvelden og besta om morgenen

 

Blogges

 

SES

Hyper...

12.jul.2011 @ 22:44 i Mit liv 1 kommentar

Nå skal jeg snart legge meg så må er jeg hyper.... bare se på meg:

 

He he.Jeg ser min nese den er midt i fjeset.He nå må jeg legge meg ;( :(  Men ses i morgen før og etter frisøren....♥

 

Blogges

 

SES

  • snussie 11, Vestre Toten
    Jeg er nok så gretten om morgenen men det er bare mellom noen tider. Jeg elsker dyr. Jeg har 5 kaniner, to hester ogh to katter+ bestemor og bestefar har en hund. Navn: Ida Marie Norland Adressse: Ja det kan du lure på:) Født: 11.02.2000 Yndlings-mat: Taco Yndlings-farge: Rød Hvordan kan du få kontakt med meg? -E-mail:idamarienorland@hotmail.com -Not Panfu!!! -Not Moviestarplanet!!
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits