Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: september 2011

Høstferie:)

30.sep.2011 @ 21:19 i Blogg 2 kommentarer

Hei nå er jeg akkurat kommet til campingen(Montebello Camping) jeg rakk ikke å skrive hjemme og har ikke så mye tid nå så , jeg bare leggeer ut et par bilder fordi jeg må pakke ut og litt av vert...Se så søteDette er et bildet av min gamle hest(benny) men han døde men det skal jeg skrive mer om ettervert:)

 

Men jeg må begynne å pakke ut så jeg skriver mer i morgen.

 

Så blogges ses

Hei hallo....

29.sep.2011 @ 19:44 i Blogg 0 kommentarer

Jeg er hat en mellom fin dag, jeg måtte gå til skolen, jeg hadde glemt bade-tøy(men jeg hadde pakket gynbag, så jeg hoppet utti med alle klærene på, men øivind(en lærer på skolen) ble litt sint men han måtte jo le litt da:) og så har jeg vert å hilst på sauene som har kommet+ jeg mangler bare runt 2 000 kr før jeg har råd til kamera( jippi ) men internettet har streika i dag så jeg lagde en tegning på print bare se:Den er veldig stygg men liker den litt like vel:)

 

Men nå må jeg avslutte fårdi nå er det Hotel Cæsar på tv 2 så....

 

Blogges ses

Vestre Toten Toppliste....29.09.2011

29.sep.2011 @ 07:18 i Blogg 1 kommentar

Topplisten i dag

 1. Tiia
 2. Xmammax
 3. Paquetrouge
 4. Bollabakke
 5. Frkanjam
 6. Lisenatalie
 7. Kajooo
 8. Vetlethyli
 9. Hegeruud
 10. Mdn1995
 11. Scummins
 12. Luisee
 13. Siljemariekyseth
 14. Steptroll
 15. Tobletre
 16. Vibekeinusa
 17. Lssh
 18. Hannaelisevennen
 19. Mariogivan
 20. Ttnb
 21. Millahro
 22. Femstk
 23. Snussie
 24. Fredrikoostli
 25. Madelenogkristin
 26. Malingulbrandsen
 27. Xmiiax
 28. Tanjatokerud
 29. Latifaa
 30. Unnsjull

Hei dette er ikke en konkuranse så jeg bare sier hvor jeg er(jeg er nærmere 10) fordi jeg er på 23 plass;) men jeg skal slutte å tenke på hvor jeg er , jeg skal heller blogge å så hva jeg får ut av det:)

Men nå må jeg begynne å kle på meg (for kan ikke akkurat ligg i senga hele dagen med bare bokser og t-sjorte.

Men jeg skal blogge etter skolen i dag så da ses vi da:)  PS: jeg føler at dette blir en bra dag:)og jeg er  ````` trøtt

Men....

 

Blogges ses

Synd...

28.sep.2011 @ 21:41 i Blogg 1 kommentar

Jeg må snart gå å legge meg og det er veldig synd for jeg får ikke blogget før rundt 14.00 i morgen:( Men jeg håper jeg er litt nermere nr 10 i morgen da:) Men jeg bare legger ut noen bilder av noen kaker jeg liker/ikke liker, kansje du får lyst på kake?Vel her kommer de:

Anette er min ste-søster

Ok men nå må jeg legge meg så natta:)

 

Blogges

Vestre Toten Toppliste....28.09.2011

28.sep.2011 @ 19:53 i Blogg 1 kommentar

Lekser...

28.sep.2011 @ 17:26 i Blogg 0 kommentarer

Har ikke så mye lekser i dag...Vi har bare å gradbøye adjektivene: fin,misfornøyd,varm,liten,god,gammel,skrullete,tøff,stor,vill,forferdelig,tung,sur og snill.

Men nok om det og videre til dagen i dag. Det har vært aktivitets-dag på skolen og vi som går i 5-6-7 klasse kan ta sonne merker på litt forskellig f.eks: hoppe høyde(jeg greide å hoppe 1meter så når jeg finner igjen merkelappen min så skal jeg kjøpe merke), hoppe lengde(med fart:1,65 bronse, uten fart også 1,65 men her ble det sølv), løpe seksti-meteren(greide ikke bronse en gang men var kun et sek unna) Hive ball (liten ball prøvde jeg ikke , men fikk sølv med stor ball)...

På slutten av dagen dreiv vi på data(for vi lager en fortelling/bok om oss selv(morro) jeg er kommet til kapitter to, eller skal starte på kapittel to. Men når jeg er ferdig med fortellinga/boka skal vi skrive de ut også skal jeg sende hele fortellinga/boka til e-mailen min så skal dere få se den men må ikek lese den.....

Jeg vil også ha en liten komkuranse her på min blogg...Komkuransen går ut på å være den....dette var litt feil jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive det...jo nå vet jeg ....hvis du blir kommenterer nr.50 så kan du  vinne 5 header og vinne et kjempe fin design til din blogg...Ok jeg tror dette er det siste innlegget i dag fordi jeg skal passe en annen blogg fordi eieren er i et annet land.

Men kan hende at jeg har tid til et lite innlegg i kveld....

 

Blogges ses....

Lei meg...

27.sep.2011 @ 18:35 i Blogg 0 kommentarer

Jeg her gjort noe veldig galt...Jeg har løyet til alle som har lest bloggen min så jeg starter på en måte på nytt med og si hvem jeg egentlig er:

Jeg er egentlig 11 år gammel og Heter Ida Marie Norland(jeg er veldig lei meg for at jeg løy om at jeg het marie vinters men jeg fikk ikke lov å ha blogg hvis jeg sa mit eget navn)...Jeg har nå to hester fordi maja hesten til mamma fikk føll som er 3 månder gammel nå,vi har også 2 katter men det med 2 hunder er ikke helt sandt bestemoren min har 1 hund som heter noe jeg har glemt hvordan skrives men utaler kjiko og skriver chico eller chiko, men vi hadde 9 kaniner men vi har gjidd bort 4 så må har vi kun 5 igen.Og jeg kommer fra Gjøvik men bor fast på Toten men er bare på besøk hos pappa-familien som bor på Gjøvik.

 

Men jeg har fått min straff føler jeg, fordi jeg hadde noe med 13o lesere men nå har jeg 4.

Men unskyld alle sammen.....

Takk Toril...

27.sep.2011 @ 18:23 i Blogg 0 kommentarer

Hei jeg beklager så mye at jeg ikke blogget ved skolestart men noen hadde hacket meg så kunne ikke komme ind på bloggen,så jeg lagde mange andre bloggen men ble lei bloggnavnene ettervert så slettet dem . Men så sendte jeg en mail til hjelp@hotmail.no og som så den første mailen min ut:


Jeg har blitt hacket.
I sommer så hadde jeg en blogg som het snussie.blogg.no men moen hacket den så du skiftet e-mail og passord. Jeg kalte meg Marie Vinters(for ellers hadde jeg ikke ha blogg,fordi mine foreldre nektet hvis jeg brukte mit eget navn). Men nå er e-mailen min idamarienorland@hotmail.com men når jeg hadde bloggen var e-mailen min som: marie-vinters@hotmail.com men jeg har glemt passordet til den mailen men jeg har idamarienorland@hotmail.com fremdeles. Er det noe mer du må vite for å tro på meg så bare svar på denne meilen og si meg hva jeg må si mere..
Jeg ble kjempe lei meg etter at jeg la ut det siste innlegget Avslutter til skolestart for jeg hadde ikke tid til å blogge før det men jeg skulle logge ind etter skolestart var e-mail og passord skiftet....
Håper at du kan hjelpe meg
Håper jeg hører fra dere nå snart:)

Og så videre og videre men til slutt greide Toril og hjelpe meg så Jippi får Toril....

 ÅÅ jeg liker ikke håndskriften min men jeg er utrolig glad i bloggen min.....

 

Blogges

 • snussie 11, Vestre Toten
  Jeg heter Ida Marie og jeg er nok så gretten om morgenen men det er bare mellom noen tider. Jeg elsker dyr. Jeg har 5 kaniner, to hester og to katter+ bestemor og bestefar har en hund.♥♥♥
 • Innhold 2
 • Innhold 3
hits